E.K.W Beauty Foundation

 

 

Para peminat produk kecantikan E.K.W memang tidak asing dengan foundation keluaran E.K.W. Rata-rata mereka amat menggemari tekstur dan kesan yang dialami selepas menggunakannya. Ianya tidak bercapuk selepas berjam-jam di permukaan wajah. Malah mereka mengakui terasa seakan tak menggunakan foundation apabila mengenakan foundation tersebut di muka mereka. Ianya amat ringan dan selesa.

 

 

 

 

 

 

 

Apa yang best mengenai E.K.W Beauty Foundation?

 

Tahan 12 jam

Adalah amat penting jika sesuatu foundation dapat bertahan dalam jangka masa yang lama kerana takkan kita selalu nak kena topup balik jika tekstur sudah semakin pudar kan?

 

1 kod warna untuk semua tona kulit

Ianya mengikut warna kulit seseorang. So jangan risau tentang warnanya gelap atau terang kerana sewaktu pemakaian berlaku, ianya akan meresap ke dalam kulit lalu menyamai tona warna kulit pengguna tersebut.

 

Tidak Bercapuk

Haaa yang ni paling penting. Satu keistimewaan foundation ni adalah apabila dalam jangka masa yang lama, u olls akan mendapati keserataan yang sangat menarik berlaku di permukaan wajah. Ianya tidak akan membuatkan kulit wajah u olls bercapuk. Ini mesti kena try sendiri baru tau. Ini yang membuatkan foundation ni berbeza dari yang lain.

 

Glowing

Maaf sekali lagi diucapkan kepada u olls yang tak menggemari kesan sinar yang akan ditimbulkan akibat penggunaan foundation ini. Ini adalah efek semulajadi yang tak dapat kami hindarkan. So kalau u olls berada di bawah sinaran matahari, secara automatiknya kulit wajah akan menjadi glowing. Bersinar-sinar gitu. So kalau taknak glowing, just lapikkan dengan bedak compact. Settle. Hehehe

 

SPF 50

Dengan perlindungan spf 50, kulit akan mampu untuk menahan sinaran ultra lembayung @ matahari dari menggelapkan. Malah u olls akan merasa kulit seperti anjal toin toin di situ.

 

Memudar parut jerawat dan mengecutkan jerawat baru tumbuh

Ini adalah salah 1 keistimewaan yang ada pada E.K.W Beauty Foundation. Dengan pemakaian yang konsisten, insyallah parut jerawat yang ada akan memudar dikit demi sedikit. Jerawat yang baru nak tumbuh pun segan nak timbul.

 

Menutup cela hitam di bawah mata

Kebanyakkannya ramai yang mempunyai cela hitam di bawah mata akibat aktivti seharian seperti tidak cukup tidur dan sebagainya. Jangan risau, just oleskan di bawah permukaan mata. Ianya sudah cukup untuk meng'cover' kesan tersebut apabila berada di khalayak ramai.

 

Tidak melekit dan berminyak

Yep. Memang betul. Ianya tidak meninggalkan kesan melekit atau pun berminyak. Jadi kepada yang mereka yang tidak menggemari sesuatu yang melekit dan berminyak, ini adalah foundation the best untuk u olls.

 

Tahan 2 bulan

Sesuatu yang menjadi isu di sini adalah berapa lama sesuatu produk tersebut dapat bertahan kerana tak semua dari kita yang mempunyai kelebihan untuk berbelanja kan? So dengan 20ml, ianya dapat memberikan kepuasan kepada u olls dalam jangka masa yang lama sebelum isi kandungannya di habis guna. So kalau nak jimat, u olls kena jadi kedekut sikit. Sorok jangan kasi orang lain pakai kerana jika mereka sudah start menggunakan E.K.W Beauty Foundation kepunyaan u olls, percayalah, tak sampai 1 bulan sudah kering-kontang kerana apa? Sebab ianya sangat 'sedap' digunakan. Perasaan sedap tersebut hanya u olls akan rasai dan alami apabila ianya bersentuhan dengan kulit u olls. Dan perasaan sedap tersebut hanya boleh di perolehi dengan E.K.W Beauty Foundation sahaja. Sedap tau. Hihihihi

 

Menutup parut jerawat dan jeragat

Kepada mereka yang mempunyai parut jerawat dan jeragat yang berkampung di permukaan wajah tak perlu lagi pening kepala kerana ianya mampu untuk menyelimuti jerawat dan jeragat yang telah lama bersarang di muka tersebut.