SABUN MUKA STEM CELL EKW

 

 

Assalammulaikum. Selamat datang ke blog EKW. Hari ini saya nak cerita tentang sabun muka EKW Applelicious Stem Cell.

Sudah menjadi trend sekarang dimana ramai daripada kaum wanita menggunakan sabun EKW untuk mencantikan kulit  muka. Banyak orang yang mengagumi kecantikan, terutama para wanita, Berbagai cara pun dilakukan oleh kaum wanita demi mendapatkan wajah yang selalu terlihat cantik,cerah dan awet muda.

Kebaikan sabun EKW adalah, ia membantu menghilang dan memudarkan kesan jerawat dan jeragat malah wajah akan lebih cerah berseri dan cantik. melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakan sel sel kulit,

Bahan utama yang terkandung di dalam sabun EKW ini adalah Apple Stem Cell. Sabun muka EKW Applelicious Stem Cell mempunyai banyak kelebihan dan kebaikan. Sabun EKW Applelicious Stem Cell juga boleh membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama dan menghilang, memudarkan parut jerawat dan jeragat. Selain itu, ianya boleh membaiki lapisan luar kulit dan menjadi ejen pencegahan bakteria terunggul.

Sabun muka EKW Applelicious Stem Cell boleh merawat kulit muka yang mempunyai fungsi khusus untuk memperbaharui dan memperbaiki kulit muka seterusnya mengurangkan garis -garis halus, kedutan di samping mengembalikan dan mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit.

Berupaya mengatasi dan merawat serta mencegah masalah muka disamping bertindak membetul dan membaiki pulih sel sel yang rosak yang dapat menyebabkan ia berfungsi dengan baik. Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya. Ia juga mengurangkan dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata, Sabun muka EKW Applelicious juga boleh memudarkan parut dan stretchmarks pada kulit muka juga mampu merawat kulit wajah menjadi lebih cerah sekata dan boleh mengurangkan jeragat dan jerawat, sabun EKW juga boleh menjadi kulit muka menjadi lebih sempurna, ini adalah salah 1 keistimewaan yang ada pada sabun EKW Applelicious Stem Cell.